Fantastisk og udsolgt kettlebell kursus med Pierre M. Knudsen!

Lørdag, den 16. februar 2013 besøgte Pierre Maegaard Knudsen Fitness4700 for at dele ud af hans fantastiske viden i brugen af kettlebells.

Det blev til 6 fantastiske timer i cirkelsalen hos Fitness4700. 20 personer var kurset begrænset til, og 20 personer slugte råt de mange øvelser udført med kettlebells.
Flere startede med at tage for sig af de små kettlebells, men som formiddagen skred frem var de større kettlebells fra Fitness4700´s store udvalg også flyttet ud på gulvet.


En masse billeder fra Kettlebell Kursus i Fitness4700 finder du via vores Facebook side her:
BILLEDER

Hold jer opdateret her på www.fitness4700.dk  -  vi vil snart have mere og nyt at tilbyde i Fitness4700 med kettlebells. Et decideret kettlebell hold er snart på holdplanen, og vi vil også snart invitere Pierre tilbage i Fitness4700 for at dele ud af flere øvelser samt også et kursus i de forskellige konkurrence discipliner.  Der afholdes DM i kettlebell discipliner den 5. oktober 2013.


I forbindelse med dette kettlebell kursus havde Fitness4700 sikret besøg af Lars Hyttel der kom fra Nature Crossfit i Roskilde med Danmarks absolut billigste kettlebells.

Skulle man være interesseret i billige kettlebells i fantastisk kvalitet, så kontakt Lars Hyttel på mail: lars@naturecrossfit.dk

Fitness4700 takker alle fremmødte og Pierre M. Knudsen for en fantastisk dag.

FIND OS PÅ FACEBOOK HER  • Share